Gott nytt nytt nytt nytt nytt ....

My sweet 16!
Idag är den första nyårsafton jag ska fira utan min stora tjej!


I 16 år har vi firat tillsammans, men ikväll ska hon fira med sin pojkvän och hans familj. 
Det är en blandad känsla, jag vet att det är dags att då och då dra sig hemifrån i den åldern om man vill, men samtidigt vill jag stänga ute världen och ha mina barn omkring mig jämt.
❤️


Men men... 
Life goes on, och våra barn, de äger vi inte, vi har dem till låns, en kort tid av deras liv, så det är till att göra det bästa av det! Savasana

Yoga-guide( instagram)

Som en färd långt bort, fast jag är kvar hemma i mitt kök, på golvet, på min yogamatta!

Som miljoner upplevelser fast jag bara gör en enda sak.. Ibland fungerar det som idag. Men bara ibland. Det är som om jag är någon annanstans , min matta tar mig till breddgrader i mitt inte som jag aldrig förr upplevt och det gör mig hel på något vis. Stark. Full av känslor jag inte ens visste att jag hade. 
Tacksamhet i det lilla, i det stora,tacksam för att få finnas just nu, just här. Jag är där jag ska vara just nu. 
🙏
Utanför pockar någon på min uppmärksamhet och jag ler för mig själv då jag känner en legogubbe i min panna. Låter honom komma in i min avslappning , lagar gubben åt honom och låter mig sedan föras med bort igen, in i mörkret med ljusen som kommer och går. 
Min inre frid, mitt inre ljus, det alldeles underbara som kallas Savasana❤️.

Yoga-guide(instagram)

Namaste


Pengar

Som bara försvinner...
Så skumt.
För sisådär 2 veckor sen var jag inne på den lokala affären här i Byn. 
Handlade för 40:- och fick 60:- tillbaka.
Som försvann på väg till bilen. Jag ringde affären och de kollade upp kassasaldot från den dagen och det fanns inte en krona för mycket i kassan...
Ok.
Så då har jag väl tappat dem....
Men!!
 Så igår, samma sak igen!! 
Fast den här gången hade jag plånboken med mig in och Skulle enligt kvittot fått 220:- tillbaka. I morse fanns kvittot och 120:- i plånboken ..,  så jag fick ringa affären igen!!! PINSAMT!!! Samma man kommer ringa mig imorrn igen och tala om att deras saldo stämmer och jag måste ta mig en allvarlig funderare på om jag är vuxen nog att hantera pengar!