en sån dag.

Ååååååå vad jag avskyr dagar som dessa. Hur jag än vrider och vänder mig så är sen obehagliga känslan kvar i kroppen. Irritationen, ångesten, tröttheten , huvudvärken, trycket över huvudet hela tiden hela dagen. Jag går omkring som i inget och bara vill bort. Tankarna bara snurrar och vad jag än gör så är det kvar för att stanna. 
Det är en hemsk känsla! 
Hypothyroidmum
Jag vet att det är övergående. Jag vet att jag ska vara tacksam för jag är inte "sjuk" på det sätt många andra är. Men jag får på riktigt panik! Känner mig fångad i min egen kropp och det enda som känns som en lösning är att få prata med dr J om en lösning. 
Hypothyroidmum
Länge sedan men så känns det idag. 
(samtidigt så kan jag ju inte göra något åt de när det väl kommer.)
Det är bara att förebygga och det är jag ju såååååå bra på......  Ska börja skriva ner allt jag gör varje dag för att se vad som leder fram till vad liksom. Måste få struktur. Som idag. Jag har läst lite inför tentan. Om hållbar utveckling. Hjärnan gör på riktigt ont när jag läser. Som om kunskapen på något sätt bankas in och gör hål i huvudet. Men jag ger inte upp för det. Jag har ett mål och det är inte ok att misslyckas.... Jag har hållt mig sysselsatt hela dagen för att liksom försöka fly undan ångestkänslan i kroppen , men det lyckas ju inte hur mycket man än hittar på. Emellanåt stupar jag av ren utmattning i soffan eller på golvet där jag ligger en stund som i en liten hög. Nu när jag skriver om det och inser att jag faktiskt gör så, ligger på golvet alltså, så blir jag allt lite rädd. Det är inte "normalt" att rasta ihop sig i en hög på golvet. Suck.
Lilleman ( som blir större imorrn) förbereder morgondagens frukost. 
Leilas underbart goda Cupcakes med moccafrosting ( av annan bagare dock !) 

Han har visat mig experiment med mjölk, karamellfärg & diskmedel.
Plantering. Äntligen dags att driva upp små frön igen! 
En del växter gror vart som helst. Den här lilla blomman växer i vår trapp.
Dill och spenat to be.. 
Ska se om det går att odla egen grönkål! Vore ju underbart att ha tillgång till det hela tiden!

Förmiddagens promenad med min fina vän var aningen kladdig då och då. Men vi gick en halvmil och dagen började bra! Det är så skönt att få gå med en vän och prata,,. 
Sov gott.
Kram från mig Vårskutt, tårar och andra känslor!

Bönderna börjar bjuda in till kosläpp så här års. Jag bjuder på vårskutt av annat slag! 
Lilleman har så mycket spring i benen just nu. Så mycket spritt & kanske lite förväntansoro! 
Det är mycket som  ska hanteras just nu. Påskharar som springer runt och lägger påskägg överallt som man gärna vill hitta... 
( men först måste man hitta ledtrådarna.)

storasyster ställde upp och hjälpte till att leta och de höll lite sams nästan hela tiden...
Och om några dagar fyller han 7 år. 
Och den spänningen kan ju vara outhärdlig....
Lite god mat hos mamma och pappa igår kväll. 
Vi satt uppe till nästan halv 12 och pratade. Helt otroligt! 
Min faster och hennes man var där och det var länge sen vi träffades så vi hade en del att prata om. 
Under dagen besökte vi kyrkogården och satte en fin vårblomma hos N. 
Jag handlade också presenter och mat medan pojkarna var på golfbanan ock umgicks.. På torsdag är det min tur. då börjar kursen mot grönt kort för min del. Hur 17 det nu ska gå .. Jag hatar minigolf, bollen rullar alltid åt fel håll. Men ett vad är ett vad så det är bara att bita i det och prova. Vem vet. Jag kanske är riktigt bra på det. 
Eller inte...
Just nu är jag så stressad inuti att huvudet känns som om det ska sprängas. Jag känner igen en miljon tecken på att jag borde tänka mig för, men det går inte! Jag ska bara. 
Och sen bara det och sen det. Och sen...
Har jag lärt mig något av året som gått eller är jag på väg tillbaka? 
På väg från ett ställe till ett annat igår fick jag se en händelse . En man låg på en trottoar, helt utslagen. Två bilar hade stannat och det var en hel hög med människor där för att hjälpa till. Jag blev så tagen, så rörd att jag började stortjuta där i bilen!! Bara så där! Grät tills jag nådde lekia, torkade tårarna och gick för att köpa present till lilleman. 
Så instabil och samtidigt så avstängd. 
Jag känner igen det från tidigt i våras förra året. Jag stänger av då det blir  "för mycket". Men är ändå så superkändslig på samma gång! 
Jag och lilleman såg insidan ut förut, och jag grät då elefanten dog. 
Omg.
Så trist!! Och ändå tycker jag att jag portionerar upp studier med fritid. Men jag tror att jag återigen blivit dålig på återhämtningen. Den finns inte utan jag stupar i säng för vila på kvällen..
Men imorrn ska jag ut i skogen och ladda batterierna med finaste Iris. 
Ska bli skönt! 
❤️🙏🏻❤️Mindful eller mind full???

Den eviga frågan i mitt liv. 
Den eviga kampen! 
Att registrera / bearbeta lagom! 
Att ta in lagom! 
Att hantera lagom! 
Jag brukar jämföra mig med en medelålders lap-top (förlåt en grov generalisering....) mina stämmer det på iallafall,, som efter ett par år blir mer och mer sega. Ju fler processer som är igång samtidigt, ju segare är det att få något gjort på den. 
Precis som med mig. 
För mycket intryck = kaos inuti ock ingenting fungerar....
Hittade kloka ord kring detta på Facebook idag. Så tänkvärt! Vill du läsa mer så följ länken ! http://hedvik.tarotguiderna.se/2016/03/25/ar-du-mindfull-eller-ar-din-hjarna-full/