Hålla andan


Just nu känns det som om hela världen stannat upp och håller andan i väntan på nästa steg. 
Nästa del. 
Vad händer sen? 
Hur blir det imorrn? 
Jag pendlar hela tiden mellan tankar som: 
 "jorå men allt är väl som vanligt?" 
till 
"Oh no! Alla kommer bli sjuka! Allt kommer stänga ner!!" (null)
Varje gång som jag bestämt mig för att ta det hela med så mycket lugn jag kan så nås jag av meddelanden som raserar allt lugn på bråkdelen av en sekund. 

På jobbet är det bara att försöka ha inställningen "business as usual"
Men med den lilla detaljen att fler och fler elever droppar av, vi ska sanera bord varje dag, tvätta händer, handsprita, planera in utelektioner eller, ska man planera alls? 
Skolorna stänger väl på måndag? 
Eller ? 
Ovissheten gnager hål på mitt inre samtidigt som jag ska "hålla fasaden" inför de små jag möter varje dag.
(null)   Samtidigt är det skönt att möta de små individerna, de kör på som vanligt och det är på nåt sätt härligt befriande. Men det tar på mina krafter för jag har svårt att känna att det är "som vanligt" för det är inte som vanligt.  (null)

Inte trodde jag att vi skulle få uppleva en pandemi. Att ett virus skulle spridas över jorden på det här sättet....
(null)
(null)
Men samtidigt är det mysigt att få tillbringa mycket mer tid tillsammans med dem som är viktigast. 
(null)
Saknar att kunna kramas med mamma och pappa dock. Men det måste vänta ett tag för jag vill inte utsätta dem för risken att jag smittar dem med viruset.. (null)
Och dem som bor på lite långt avstånd får man prata med via FaceTime. Mysigt på ett sätt men längtar tills vi alla kan ses igen. 
Tänk att något som alltid varit så självklart nu är nästan otänkbart !
Jag hade inte kunnat ana en sådan massiv påverkan som detta Virus har..
(null)
Födelsedagskalasen med släkten ställs in, och som lite plåster på såren besökte vi djuraffären för att titta på den lilla varelsen som kanske kommet att bli en present till 11 åringen. Vi råkade visst paxa en, (jag skyller på att stressen jag upplever hela tiden påverkar min förmåga att tänka rationellt. )
Så nu är det bara att fixa bur ock lite annat innan lördag....(Egentligen fyller han inte förrän nästa helg, men tjejerna i djuraffären börjar få lite svårt att komma överens och då är det bra om hon får en egen bur så snart som möjligt. Hon är dessutom väldigt söt så kanske hinner någon annan köpa henne annars 😊
(null)
Jag hoppas att jag kan vara en del av inköpet bara, mår inte riktigt bra just nu. 
Fick jätte-huvudvärk under eftermiddagen och kände mig varm och konstig. Som om jag blivit hastigt sjuk. Så imorrn blir jag hemma och friskar till mig. Jag har nog aldrig känt mig så nödvändig på jobbet som nu. Men samtidigt måste man ju vara rädd om sig själv Och sin familj också..
(null)
Lite fånigt att vara glad över mitt i all oro kanske, men jag har köpt ett par solglasögon 🕶 som är snarlika dem som vågen snodde på semestern. Tror att de kan funka faktiskt🙏🏼
(null)
(null)