Resan går vidare i Österrike till ställplats Ferienhof Sunnawirt.

Jag har, inte bara lyckats hålla i min egentid varje morgon med ex yoga eller Qi-gong som jag ock L kommit överens om. Jag har dessutom vågat göra det utomhus! 
(null)
Jag går runt en stund med yogamattan ihoprullad under armen, innan jag liksom vågar, men sen, så fort jag är på mattan med ögonen slutna så går allt av sig självt på nåt vis. Jag hamnar i mig själv och bryr mig inte om ifall någon tittar konstigt på mig. Dem får väl titta åt ett annat håll om det stör tänker jag ... (null)
Det är inte lätt att yoga på morgonen med husbilsstela leder. Jag känner mig så fruktansvärt ovig ock hård/svullen i hela kroppen. Men tänker att det är bättre att tänja lite än att inte tänja alls! 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
Och utsikten var magisk.. 
(null)
Jag kunde ha stannat där hela dan...
(null)
Men vi skulle vidare västerut till Highline 179.
(null)
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
 
(null)
Vatten som rinner ner från bergen har en sådan underbart vacker färg!  (null)
 
Jag försöker fotografera i farten!  (null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
Målet för dagen var en camping vid Heiterwanger See, strax innan staden Reutte. 
Men campingen var full så vi blev hänvisade till en ställplats ett par hundra meter därifrån.
(null)
(null)
 
(null)
 
(null)
En man som inte gillar hundar, har ett gasthaus mitt ute på en äng, och har anlagt ställplatser för ganska många husbilar och husvagnar. Det kostade oss 14 € att stå där en natt om vi källsorterade soporna! (Att slänga allt i samma papperskorg kostade 30 €) Vilket vi självklart gjorde. Det gör vi ju hemma ! Det glädjer mig att Europa blivit mer återvinningsmedvetet ! Från ställplatsen fanns det vackra cykelvägar till sjön som vi gav oss ut på i värmen... 
(null)
Heiterwanger See har härligt turkost vatten, jag höll på att smälla av av värmen på cykeln på vägen dit och hade bestämt mig för att bara hoppa i.... utan att känna på vattnet ...
Men nej, det var kallare än Bråviken i sjön ock då badar jag INTE!!! 
(null)
Efter badutflykten grillade vi kyckling och roade oss med att njutningsfullt titta på en tacka och hennes två lamm som precis släppts ut i en hage några meter från vår husbil!  (null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
 
 
(null)
 
(null)
En härlig kväll på den Österrikiska landsbygden! 
 

Kommentera här: