Så många bollar in the air

Nu är jag tacksam över att jag börjat lära mig konsten att återhämta mig. Att vila. Att vara, stänga av. För just i detta nu behövs det.


Jag ska starta ett litet pytteföretag, men det är ändå ett företag med allt vad det innebär. 


Rena grekiskan för mig, men med M som stöd,  en mamma som har skött bokföringen i ett företag ock en lillebror som är skattejurist,  så ska det nog gå ändå. Hoppas jag...

Två kurser på två olika universitet drar igång under terminen och jag har två olika jobb att sköta fram till sommaren. 

Jag insåg i kväll då jag låg bredvid Lilleman och killade honom på ryggen att oj, jag är visst lite i gång. Jag kände mig stressad där jag låg och fick använda mig av 3-2-1 övningen jag lärt mig under KBTn. 

Nu har jag spenderat en timme snart på yoga mattan. Bara legat där och surfat... drömmer mig bort. hm kanske inte riktigt rätt att göra på en yogamatta...

När jag var sjukskriven, när all tid fick gå till att ta hand om mig, då gjorde jag det. Då längtade jag inte bort. Då var jag förnöjd och vilsam i det mesta jag var i. Jag vill inte tappa det. Vill inte trassla in mig i farandet. 

Så. 
Jag måste jobba på att landa mer i allt än jag gör! Kram ock god natt ! 

Ett litet avbrott i livet

Två dygn som liksom bara försvann ur livet har vi haft. 

Magsjuka från H-vete som bara slog ut tre familjemedlemmar på en natt och fick oss sängliggandes hela söndagen. Helt galet!
Söndagnatt insjuknade nr 4 av 5. Den enda som inte kräkts är M. Mycket tack vare en stadig whiskey tror jag. 

Man lär sig uppskatta saker under två dygn av vinterkräksjuka, sånt som man i vanliga fall tar för givet. Ork, matlust, rena sängkläder, varma täcken, vatten, hjälp av andra, man lär sig mer om tacksamhet över livet då man är utslagen ett par dagar. Det var länge sen jag låg i soffan en hel dag utan att kunna äta eller vara.  Utan att ens vilja se på TV! 
Igår kände jag lite lust att äta igen. Igår började det kännas som vanligt, och i morse var det nästan helt som vanligt! Drack min första kopp kaffe sen i lördags morse! Får fortfarande lite ont i magen av att äta men nu finns hopp om  livet igen! Känslan av att må är så skön!!!! 

drömmer mig bort med hjälp av Monas bilder på instagram. Skulle så gärna vilja åka på sportlovet! Komma bort och andas annan luft. Insupa annan atmosfär! Vakna på morgonen till annat fågelkvitter än här, bara för en stund! Drömma går ju...

Hit vill jag också åka. 

Ser så supermysigt ut!!!

Vi har det bra bak i bilen. Tacksam för att lillebror och familj finns bara en timme bort ❤️
Min bror ock jag...
Fina ungar ❤️

Lite bilder från fredagen då vi firade lilla J som fyllde 1 år! 

Mitt trasmatteliv- städning

Börjar bli bra på det här nu!! 

Städa 

Vila..

Städa lite mer....

Vila igen. Och så göra man då man städa halva huset! 


Det är sååå skönt att kunna stanna upp! 
Att veta att OM jag inte stannar upp mitt i allt flooooow så kommer jag däcka. 
Kanske inte idag men med största sannolikhet imorrn. Och det vill jag inte..
Så jag lär mig så sakteligen att planera saker jag förr i tiden bara gjorde utan att tänka. 


Ett litet tips till alla ni som är lite som jag, (en sån som går igång på alla 100 cylindrar på en gång då man hör bra musik), är att pausa musiken som "får igång" dig då det är dags för att vila....