Sommar sommar sommar !!

Varje år går jag på ledighet i juni nånstans. 
Varje år har jag förväntningar på Vad sommaren ska innehålla (eftersom den gjort det förut) och varje år blandas känslan av  besvikels över att det inte "blev som förut" med nya upplevelser, och nya minnen skapas. 
Men saker som måste finnas är bullbak, grillning hos mamma och pappa, besök på Sjöstugan med ett glas kallt, jordgubbsplockning med barnen och mamma  och frukost ute på altanen i ljum morgonsol. (null)

  (null)

(null)

Jag har hunnit med en del, men inte allt.     Det måste nog vara så.  
Att man skapar nya minnen och nya traditioner. 
Nytt för i år är en stor trötthet som slog klorna i mig när sista lådan i garaget stängdes och jag kunde anse mig ha jobbat klart,  VT 2021.
 ✅ 
Först trodde jag att tröttheten berodde på Corona-vaccinet, men nu efteråt tänker jag att det bara var en del av det. Herregud, jag blir ju trött bara av att träffa människor, hur trött blir man då inte när man ska avsluta ett jobb på ett ställe och börja på ett nytt? 
Vem försöker jag lura? 
Så mycket oro och ansträngning för att byta jobb och samtidigt avsluta 23 elever lågstadietid med allt vad det innebär, det tar kraft och energi. 
Så är det bara. 
Men man ser ddt inte när man är mitt i. Man tänker att man tar sin planeringskalender och sin pennburk och går från en skola till en annan. Men sanningen är typ 8 kartonger, 6 city-gross-påsar och en jordglob större. 
Men nu känns det som om jag har lite mer koll på läget. 
Nu känns det som om jag kan vara ledig ett tag. 
Nu börjar sommaren, hur den nu kommer att bli i år 
(null)