Nytt år och nya tankar

Så var året här , det år som jag redan levt under förra året ..  jag har nämligen sagt 2023 i flera månader nu . Men nu är det på riktigt och jag ser fram emot året med nya ögon. 

(null)Det är alltid lätt att prata lätt och förväntansfullt om något innan det hänt.  Jag vet, men det är ändå bättre att peppa sig själv positivt än tvärt om tänker jag. 
(null)
På nåt sätt så verkar livet bli lite som en blandning av det man förväntar sig och det som förväntas av en. Som om normen och tankarna kring det, blir det som blir. 
Det ska vara på ett visst sätt . Man ska göra på ett visst sätt.. alla andra gör så här ……. bla bla bla. 
Men vad vill man själv ? 
Vad är viktigt för en själv ? 
Jag tror att vi alla har mycket att vinna på att faktiskt fråga oss själva det ibland . Jag vet att jag har det iallafall ….
Annars har lovet varit väldigt långt den här gången . Jag har totalt förträngt min vardag och bara varit. Så helt och fullt bara varit att jag så klart mått dåligt av det med. En vecka lite drygt tog det att komma in i lugnet och acceptansen av att jag faktiskt förtjänar min ledighet… 
Galet egentligen. Ibland önskar jag att jag vore lite mer som en vän till mig, som så totalt kan varva ner och vila när helst hon vill . En grym egenskap jag önskar att jag besatt! Tänk så skönt att bara kunna släppa allt och njuta av det ! 
 ✨
(null)     
Jag slappnar av mycket lättare efter fysisk aktivitet. Helst promenader. Gärna med en vän. Absolut inte Crossfit eller någon annan hemskt ansträngande träning, för det framkallar bara konvulsioner hos mig….  (null)
Det finns många fina ställen att promenera på här, men jag är aningen begränsad i mitt val av promenadstråk på grund av min icke avtagande skräck för att köra bil i snöfall & halka. Det blir visst bara värre och värre det där med min rädsla för att tappa kontrollen över bilen i visst väder . För någon vecka sen höll jag på att ställa bilen en mil hemifrån och ta bussen hem.  Lite trist faktiskt när hela Kolmården ligger för mina fötter och jag älskar att ta bilen ut i skogen och strosa runt.  (null)
Men jag antar att jag kan vänta till i vår med mina utflykter gillar bara inte att känna mig begränsad och det gör mig faktiskt förbannad när jag vet att mina begränsningar faktiskt bara är minnen blandade med en stor dos tankar om något som skulle kunna hända igen … störande. Och metoden "upp i sadeln igen" känns som om den enbart förvärrat allt . Men kanske är det så att jag nu är på toppen av allt och att det från och med nu bara kan bli bättre. Eller ? 
(null)     Jag slapp lämna bilen och ta bussen hem förresten.  Min man tog med den hem och eskorterade mig körandes hans bil, så att vi alla kom hem säkert 
🤓
(null)
Juldagspromenad i vackra Sandviken 
✨🙏🏼✨
(null)

(null)

(null)

(null)
Favoritpizzan på Mocca Deli i kombo med världens godaste öl . En kväll i början av lovet när jag var väldigt spontan och faktiskt överlevde …
🥂
(null)
Årets adventsljusstake . 
Brukar vara det roligaste jag vet , att tänka ut nytt kring hur den ska se ut varje år. Men i år hade jag noll inspiration och var så helt slutkörd att jag faktiskt inte brydde mig om den alls. Fick lite tvång att fixa den dagen innan advent och det blev som det blev … men det blir ju jul ändå 
(null)
(null)
Min lille filosof (som bara blir större och större) fixar Nisse-dörr till sina småkusiner 🥰
(null)
Gott nytt år 
✨🥂✨