Danmark here we come!

Gör en liten tidsresa igen! Tillbaka ett par veckor i tiden. Tillbaka till vår lilla minisemester!


Vi hade lyckats pricka in helt rätt dag att tillbringa i Husum, för dagen efter regnade det och himlen var täckt av gråa moln och dis. En perfekt dag att resa vidare på, men också en perfekt dag att handla lite på Calles i Flensburg!

Men först avnjöt (vissa av oss) en vitaminrik frukost på hotellet! Man får inte glömma att ladda med energi! 🤓

Efter Calles var planen att möta upp min lillebror med familj i Åålborg. Färden dit var tuff för M, regnet stod som spön i backen och dimman låg stundvis så tät att det var svårt att se framför sig.

Det var ruggigt kallt och maten på vägen upp var bränd och svindyr . 500 spänn för oss tre för en lunch där lilleman dessutom bara åt en "Uppåtkorv". Otroligt dyrt.. En halvliter läsk kostade 39:-! 😩 knappt mätta fick vi sedan springa i ösregn till bilen för vidare färd uppåt i Danmark ! Vi möttes upp i ett grått regnigt Åålborg, i ett kvarter där strippklubbar och ölstugor låg bredvid varandra. Det gjorde mig så glad att möta upp lillebror med familj. Det är mysigt!
Vi googlade på olika övernattningsalternativ för natten. Jag var lagom sugen i skitvädret, trots att jag ofta tror på sol och fint väder. Lillebror hittade iallafall en "luxury-stuga" på en camping precis vid Nordsjöns strand. Lagom stor för oss 6. Lagom långt bort och med Nordsjöns vilda vågor över stenlagda stränder och höga sanddyner strax intill. Så vi rullade ut mot kusten. Det är skönt att veta var man ska!

Kommentera här: